Ledeshi

Deze Chinese producent is gestart 1991, en is specialist op het gebied van verlichting. Het ontwikkelt en produceert energiebesparende verlichtingsproducten, LED armaturen en accessoires zoals Halogeen transformatoren, TL ballasten en LED-drivers. Zij hebben kennis opgebouwd als OEM toeleverancier voor grote wereldspelers. De ontwerpen van npk design hebben geleid tot een succesvolle serie LED armaturen: LED MADE EASY. Deze serie wordt ieder jaar uitgebreid met nieuwe modellen en versies. De samenwerking met npk design heeft het bedrijf non-stop innovaties in LED verlichting gebracht. Hiermee heeft Ledeshi een toonaangevende positie in de markt verworven.

Al jaren werkt Maas & Hagoort samen met Ledeshi. Vooral de LED producten van dit merk worden veel gebruikt door onze engineers.

Vraag direct een lichtplan aan waarin Ledeshi is verwerkt!

 

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.