LedsC4

Leds C4 is een Spaans merk dat met name bekend is om haar LEDverlichting. Leds-C4 stelt de belangen van de eindklant voorop. Dit resulteert in een productenlijn van meer dan 3000 armaturen. Eén van de belangrijkste producten is de LED verlichting voor buiten, ook wel Leds-C4 Outdoor genoemd. Leds C4 ontwerpt designer lampen voor privé en publieke sferen welke geschikt zijn voor retail, horeca en woonhuizen. En met de budgetvriendelijke producten van Leds-C4 zijn in de gehele wereld al zeer mooie projecten gerealiseerd. Bent u benieuwd of Leds-C4 verwerkt kan worden in uw project? Neemt contact op voor lichtadvies.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

  Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.

  LedsC4

  Leds C4 is een Spaans merk dat met name bekend is om haar LED verlichting. Leds-C4 stelt de belangen van de eindklant voorop. Dit resulteert in een productenlijn van meer dan 3000 armaturen. Eén van de belangrijkste producten is de LED verlichting voor buiten, ook wel Leds-C4 Outdoor genoemd. Leds C4 ontwerpt designer lampen voor privé en publieke sferen welke geschikt zijn voor retail, horeca en woonhuizen. En met de budgetvriendelijke producten van Leds-C4 zijn in de gehele wereld al zeer mooie projecten gerealiseerd.

  Vraag een lichtoplossing aan waarin LedsC4 armaturen verwerkt zijn. Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van een lichtplan? Vraag via onderstaande button vrijblijvend een introductie van een lichtplan aan!

  Lichtplan aanvragen

  Mogelijk interesseren deze verlichtingsmerken u.

  Heb je niet het merk gevonden dat bij jou past? Geen nood! We hebben nog 250+ merken om inspiratie op te doen.