Leucos

Leucos is een Italiaanse producent van prachtige design lampen, gestart in 1962. Het bedrijf is bekend geworden met het vervaardigen van verlichtingsarmaturen van het bekende Murano glas. Dit is een uniek type glas dat nog met de hand wordt geblazen. In de loop der jaren zijn er nieuwe productietechnieken bij gekomen en is Leucos gaan verbreden in assortiment. Wat de lampen van Leucos echter kenmerkt is dat men veel aandacht besteedt aan de vormgeving. Wereldberoemde ontwerpers worden aangetrokken om de mooist vormgegeven lampen aan de collectie toe te voegen. En dat lukt ze telkens weer.

Vraag direct een lichtoplossing aan waarin Leucos verlichting is verwerkt.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.