Light & Living

Het merk Light & Living is zoals de naam al zegt, gericht op het verlichten van sfeervolle projecten. Met een basis van ruim 40 jaar werken zij aan een inspirerende collectie. Zelf halen zij hun inspiratie overal vandaan. Door veel te reizen krijgen ze de meest bijzondere ideeën en zorgen zij op hun beurt weer dat wij geïnspireerd raken. Twee keer per jaar hebben ze een nieuwe collectie die wij gelijk bekijken, zo zijn wij goed op de hoogte en kunnen wij ook deze nieuwkomers verwerken in onze plannen.

Wilt u meer weten over de collectie van dit merk? Neem dan contact op met uw aanspreekpunt.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.