Light4U

Maas & Hagoort is uw leverancier voor Light4U armaturen. Deze fabrikant is producent van hoogwaardige LED armaturen. Op het gebied van LED worden continue innovaties uitgevoerd. Zo kan Light4U op elke vraag een antwoord op maat ontwikkelen. Het bedrijf heeft alles in huis om kwaliteit op maat te leveren: een uitgebreid assortiment, een ruime voorraad, een moderne R&D- en testruimte en een innovatieve montage afdeling. Daarbij staat de up-to-date kennis van alle werknemers garant voor de slimste lichtoplossingen die er op dit moment te vinden zijn.

 

Innovatief

Kwaliteit en innovatie, daar is Light4U in thuis. Het merk past de nieuwste technieken toe. Neem bijvoorbeeld Dim to warm, Tunable white en Casambi. Deze toepassingen behoren standaard tot de mogelijkheden om het product volledig naar wens te maken, of het nu een downlight, spotlight, wand of plafondarmatuur is.

Tunable white

De tunable white toepassing van Light4U gaat maar liefst van 2700K naar 6500K en de dim to warm van 1800K – 3000K. Beide hebben een hoge CRI-waarde (90+) en wat bij de tunable white erg belangrijk is een consistent wit licht (<3SDCM). Het dimmen kan aangestuurd worden via Casambi, eenvoudig en comfortabel via uw smartphone of tablet. Wilt u voor uw project de juiste lichtintensiteit kunnen instellen wanneer het nodig is, zoals voor betere prestaties of meer focus op de werkvloer of wilt u op elk moment van de dag de juiste sfeer kunnen creëren, vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Maas & Hagoort levert voornamelijk downlighters, stralers en wand- en plafondarmaturen van dit merk. Vraag direct een lichtoplossing aan waarin Light4U armaturen verwerkt zijn.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.