Lightnet

Lightnet is specialist in professionele gebouwverlichting. Door de jarenlange ervaring die het bedrijf heeft zijn ze in staat om tot de beste lichtoplossingen te komen. Licht staat hierbij altijd centraal. Het bedrijf heeft één van de meest uitgebreide LED-fabrieken in Europa. In deze fabrieken worden talloze armaturen vervaardigd. Daarnaast worden er ieder jaar een hoop nieuwe armaturen ontwikkeld. De collectie onderscheidt zich door de concentratie op het essentiële te vestigen. Vormen, oppervlakken en afmetingen zijn op elkaar afgestemd. Zo passen de armaturen perfect bij elkaar en passen ze in ieder interieur.

Wij zijn uw leverancier voor Lightnet. Vraag direct een lichtoplossing aan waarin het merk is verwerkt.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.