Louis Poulsen

Louis Poulsen is een Deens verlichtingsmerk dat al in 1874 werd opgericht. Dit bijzondere merk produceert ontwerpen van de beste designers van de wereld, waaronder Arne Jacobsen en Poul Henningson. Met als resultaat een fantastische collectie verlichting, die zowel binnen als buiten voor de perfecte sfeer zorgt. En laat dat nu net de missie van Louis Poulsen zijn! De mensen achter het designlabel zijn ervan overtuigd dat iedere lamp moet voldoen aan hun ‘lichtfilosofie’. Hierin staan energieverbruik én persoonlijk welzijn centraal.

De armaturen van dit merk kunnen goed worden verwerkt in een lichtplan. Elke lamp van Louis Poulsen draagt bij aan een prettige omgeving!

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.