Lucide verlichting

Lucide verlichting in België is inmiddels uitgegroeid tot een van de grotere lampen merken van Europa. Lucide is voorloper op het gebied van energie zuinige verlichting (LED) en volgt nauwgezet de trends in de meubelmarkt om de verlichting hierop aan te passen. Vanuit het hoofd kantoor in Antwerpen, wordt de productie in China aangestuurd. Lucide heeft een eigen kantoor in Hongkong waardoor de lijnen kort zijn en waardoor er snel geschakeld kan worden. De verlichting kenmerkt zich door haar modern en strak vormgegeven lampen. Tijdens het ontwerp wordt er een perfecte combinatie gemaakt van materiaal, vormgeving, kleur en toepassing. Lucide staat bekend om kwaliteit met een mooie afwerking. Laat het in een lichtplan verwerken, onze engineers nemen deze taak van u over. Tijdens het productieproces worden de lampen tussentijds getest en verbeterd zodat de consument kan rekenen op een uitmuntend armatuur.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.