LUG Light Factory

Sinds 1989 is fabrikant LUG Light Factory actief in de verlichtingsmarkt. LUG ziet nieuwe kansen voor groei. Een nieuwe locatie voor een moderne productielijn van LED-componenten werd in 2013 ontwikkeld. Momenteel heeft LUG een sterke vermogenspositie bestaande uit verschillende bedrijven. Maas & Hagoort is dealer van de armaturen.

LUG blijft innoveren. Met de ATLANTYK 2.0 hebben zij een succesvolle lijn op de markt gebracht. De waterbestendige, hermetische LED-lijn is door zijn eigenschappen het ideale product om te realiseren in iedere gewenste omgeving. Het is mogelijk om meerdere armaturen te verbinden in een systeem. Dankzij de doorgaande bedrading is het niet nodig om elk armatuur afzonderlijk van stroom te voorzien. Zeer betrouwbaar, en makkelijk te monteren!

Wilt u LUG in uw project laten verwerken? Vraag dan nu een lichtplan aan!

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.