LUG Light Factory

LUG Light Factory

Sinds 1989 is fabrikant LUG Light Factory actief in de verlichtingsmarkt. LUG ziet nieuwe kansen voor groei. Een nieuwe locatie voor een moderne productielijn van LED-componenten werd in 2013 ontwikkeld. Momenteel heeft LUG een sterke vermogenspositie bestaande uit verschillende bedrijven. Maas & Hagoort is dealer van de armaturen.

LUG is een bedrijf dat blijft innoveren. Met de nieuwe ATLANTYK 2.0 heeft het merk een succesvolle lijn op de markt gebracht. De waterbestendige, hermetische LED-lijn is door zijn eigenschappen het ideale product om te realiseren in iedere gewenste omgeving. Het is mogelijk om meerdere armaturen te verbinden in een systeem. Dankzij de doorgaande bedrading is het niet nodig om elk armatuur afzonderlijk van stroom te voorzien. Zeer betrouwbaar, en makkelijk te monteren!

 

ATLANTYK 2.0 LED

ATLANTYK 2.0 BASIC LED stamt af van het populaire ATLANTYK LB-armatuur. De efficiƫnte stroomvoorziening in combinatie met exact op elkaar afgestemde lichtbronnen maakt dit armatuur speciaal. Deze eigenschappen resulteren in ideale thermische omstandigheden die de levensduur verlengen.

ATLANTYK 2.0 OPTI LED combineert alle voordelen van de BASIC-versie met de hoogste kwaliteit gericht licht. Het onderscheidt zich door het optische systeem, dat selectief magazijnhallen, smalle steegjes of werkplaatsen verlicht. Dit type werkt uitstekend voor het toepassen van gericht lichtstroom!

Het type ATLANTYK 2.0 LOFT is bedoeld voor architecten en interieurontwerpers. Deze uitvoering past perfect in moderne kantoren of loftruimten. De LOFT geeft uw ruimte karakter.

Wilt u meer weten over deze lijn? Of wilt u een lichtplan aanvragen waarin dit product verwerkt is? Neem dan hier contact met ons op.

 

Neem contact met ons op

Mail Jesse>