Lumina

Lumina is sinds de oprichting in 1975 een begrip in de designverlichtingswereld. Vanaf dat moment ontwikkelt en produceert het bedrijf hoogwaardige technische en decoratieve armaturen. Lumina is daarom uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant in de verlichtingswereld. Verlichting moet energiezuinig, sfeervol en functioneel zijn. Het assortiment van Lumina voorziet in deze behoefte voor zowel consumenten als voor professionals. Het gehele assortiment van Lumina wordt geproduceerd in de fabrieken in Arluno, Italie. Dit gebeurt op één plek, zodat ze vanaf hier volledige kwaliteitscontroles uit kunnen voeren.Het assortiment van Lumina staat bekend om haar strakke en minimalistische vormgeving. Een populair model van Lumina is de Daphine. Dit armatuur is eerst op de markt gebracht als tafellamp maar is inmiddels ook verkrijgbaar als vloer- of wandlamp. Diverse bekende musea zijn verlicht met Lumina armaturen. Denk bijvoorbeeld aan het Brooklyn Museum in New York, het Le Musée d’Arts in Parijs of Die Neue Sammlung in München.

Wacht niet af maar vraag direct een lichtoplossing aan waarin Lumina verwerkt is!

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.