Luminaid

De perfecte lichtbeleving bestaat! LUMINAID staat voor een energieke groep experts die verder gaat dan het marktgemiddelde: een uitdager die zichzelf uitgedaagd voelt door under promise, over deliver. LUMINAID gelooft in het perfecte licht om mee te werken. Rustig lijnlicht zonder onderbrekingen gaat de komende jaren de nieuwe standaard worden voor een geweldige lichtbeleving.

luminaidluminaidluminaid

Iedere industriële omgeving heeft baat bij de perfecte lichtbeleving die ontstaat uit continue licht en een unieke gelijkmatigheid. Deze lichtbeleving is duurzaam, veilig en herbruikbaar in combinatie met een excellente serviceverlening aan alle relaties. Zo bieden zij de perfecte lichtbeleving voor industrieën.

Een typisch project tot uitvoering brengen met de verlichting van Luminaid? Vraag direct een lichtoplossing aan waarin de armaturen van Luminaid verwerkt worden.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

  Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.

  Luminaid

  De perfecte lichtbeleving bestaat! LUMINAID staat voor een energieke groep experts die verder gaat dan het marktgemiddelde: een uitdager die zichzelf uitgedaagd voelt door under promise, over deliver. LUMINAID gelooft in het perfecte licht om mee te werken. Rustig lijnlicht zonder onderbrekingen gaat de komende jaren de nieuwe standaard worden voor een geweldige lichtbeleving. Iedere industriële omgeving heeft baat bij de perfecte lichtbeleving die ontstaat uit continue licht en een unieke gelijkmatigheid. Deze lichtbeleving is duurzaam, veilig en herbruikbaar in combinatie met een excellente serviceverlening aan alle relaties. Zo bieden zij de perfecte lichtbeleving voor industrieën.

  Vraag een lichtoplossing aan waarin Luminaid armaturen verwerkt zijn. Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van een lichtplan? Vraag via onderstaande button vrijblijvend een introductie van een lichtplan aan!

  Lichtplan aanvragen

  Mogelijk interesseren deze verlichtingsmerken u.

  Heb je niet het merk gevonden dat bij jou past? Geen nood! We hebben nog 250+ merken om inspiratie op te doen.