LumiParts

Lumi Parts produceert LED verlichting. Ze zijn internationaal actief en bieden een breed assortiment aan van professionele armaturen. De producten zijn hoogwaardig en van zeer goede kwaliteit. Innovatie is zeer belangrijk en heeft daarom ook de hoogste prioriteit. Duurzaamheid speelt ook een belangrijke rol en hun kunnen wij ook afstellen naar uw behoeften.

Steeds weer ontwerpt deze fabrikant stijlvolle producten. Hiervoor gebruiken zij de moderne, geavanceerde technologieën. Het assortiment bestaat voornamelijk uit LED verlichting. De producten zijn efficiënt. Ze hebben een lange levensduur en de lichtkwaliteit is hoog. Die combinatie zorgt ervoor dat onze engineers dit merk regelmatig meenemen in hun lichtplannen.

Wilt u meer informatie over Lumi Parts? Onze deskundige engineers geven u graag passend lichtadvies en maken indien gewenst ook een lichtplan voor u.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

  Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.

  LumiParts

  Lumi Parts produceert LED verlichting. Ze zijn internationaal actief en bieden een breed assortiment aan van professionele armaturen. De producten zijn hoogwaardig en van zeer goede kwaliteit. Innovatie is zeer belangrijk en heeft daarom ook de hoogste prioriteit. Duurzaamheid speelt ook een belangrijke rol en hun kunnen wij ook afstellen naar uw behoeften. Steeds weer ontwerpt deze fabrikant stijlvolle producten. Hiervoor gebruiken zij de moderne, geavanceerde technologieën. Het assortiment bestaat voornamelijk uit LED verlichting. De producten zijn efficiënt. Ze hebben een lange levensduur en de lichtkwaliteit is hoog. Die combinatie zorgt ervoor dat onze engineers dit merk regelmatig meenemen in hun lichtplannen.

  Vraag een lichtoplossing aan waarin LumiParts armaturen verwerkt zijn. Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van een lichtplan? Vraag via onderstaande button vrijblijvend een introductie van een lichtplan aan!

  Lichtplan aanvragen

  Mogelijk interesseren deze verlichtingsmerken u.

  Heb je niet het merk gevonden dat bij jou past? Geen nood! We hebben nog 250+ merken om inspiratie op te doen.