Luxo Corporation

Een belangrijk onderdeel van de Glamox Group is Luxo Corporation. Dit merk is gespecialiseerd  in het produceren van verlichting. Het gemak waarmee de armaturen kunnen worden gemonteerd staat voorop. De kwaliteit is hoog. Dit testen ze regelmatig. De armaturen worden ontworpen door designers die ze in dienst hebben. Het gebruiken van LED verlichting past bij het bedrijf, ze vinden goede omgang met het milieu van groot belang. Hierover zijn we het bij Maas & Hagoort eens. Zorgdragen voor het milieu en het verkleinen van onze CO2 Footprint vinden we belangrijk.

Bent u geïnteresseerd in een lichtplan? Neem dan contact op met één van onze engineers.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.