Luxor Licht

Met meer dan 25 jaar ervaring in verlichting is Luxor Licht gespecialiseerd in betaalbare, hoogwaardige verlichtingsoplossingen. Het doel van Luxor Licht is om op basis van advies verlichtingsarmaturen te leveren aan de elektrotechnische installateur en de zelf installerende bedrijven. Daarnaast heeft Luxor Licht al jaren ervaring in goed verlichtingsadvies, heeft het een sterk projectmatige aanpak, heeft het een grote kennis van de markt, techniek en producten en biedt het een grote flexibiliteit in maatwerkoplossingen wat resulteert in een groot scala aan kwaliteit producten. Wacht dus niet langer en laat Luxor Licht in een offerte verwerken voor uw project!

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

  Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.

  Luxor Licht

  Met meer dan 25 jaar ervaring in verlichting is Luxor Licht gespecialiseerd in betaalbare, hoogwaardige verlichtingsoplossingen. Het doel van Luxor Licht is om op basis van advies verlichtingsarmaturen te leveren aan de elektrotechnische installateur en de zelf installerende bedrijven. Daarnaast heeft Luxor Licht al jaren ervaring in goed verlichtingsadvies, heeft het een sterk projectmatige aanpak, heeft het een grote kennis van de markt, techniek en producten en biedt het een grote flexibiliteit in maatwerkoplossingen wat resulteert in een groot scala aan kwaliteit producten.

  Vraag een lichtoplossing aan waarin Luxor Licht armaturen verwerkt zijn. Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van een lichtplan? Vraag via onderstaande button vrijblijvend een introductie van een lichtplan aan!

  Lichtplan aanvragen

  Mogelijk interesseren deze verlichtingsmerken u.

  Heb je niet het merk gevonden dat bij jou past? Geen nood! We hebben nog 250+ merken om inspiratie op te doen.