LZF lamp

LZF, of Luzifer zoals ze oorspronkelijk werden genoemd, werd in 1994 opgericht door Marivi Calvo en Sandro Tothill. Het is een klein bedrijf dat zeer speciale lampen maakt. Deze designlampen zijn handgemaakt en herkenbaar door het altijd terugkerende hout fineer. Dit materiaal zorgt voor een spectaculair lichteffect. De lampen ademen de interne schoonheid van het hout en brengen op een zeer aangename manier het licht in huis. LZF werkt samen met topdesigners als Burkhard Dammer, Victor Carrasco, Ray Power en Luis Eslava Studio om het assortiment voortdurend te innoveren en uit te breiden. Vraag dus direct een lichtoplossing aan waarin armaturen van LZF verwerkt zijn.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.