Marset

Het Spaanse merk Marset wil met de verlichting ruimtes karakter geven. De nieuwsgierigheid naar het onbekende resulteert in innovatieve producten. De authentieke look en feel zijn kenmerkend voor dit designmerk. Enkele armaturen van het merk worden met de hand gemaakt in de werkplaats in Barcelona. Daarnaast is er een team van meer dan tien verschillende designers. In het assortiment kun je onder andere verlichting terugvinden van Christophe Mathieu die de Discoco en de Maranga serie heeft ontworpen. Door het ruime assortiment is er voor elk wat wils in de Marset series te vinden. Wilt u advies over een lichtoplossing? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen komen we tot het beste lichtresultaat!

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.