Melis Lighting

Sinds de oprichting van Melis Lighting in 1978 heeft het merk altijd geprobeerd innovatieve verlichtingsoplossingen te ontwikkelen. Het huidige is assortiment is completer dan ooit tevoren. De nieuwe LED-portfolio van het merk biedt een breed scala aan downlights, accentlichten, track spots, hangers en andere armaturen voor ieder project.

Melis produceert dus al meer dan veertig jaar armaturen. Naast de standaard producten kunnen ze ook maatwerk produceren. Dat zorgt ervoor dat de engineers van Maas & Hagoort deze verlichting eenvoudig kunnen verwerken in een lichtoplossing. Samen zorgen we voor duurzame lichtoplossingen. Daar komen we mee verder!

Bent u geïnteresseerd in een duurzame lichtoplossing? Neem dan contact op met onze engineers of bekijk hier meer informatie.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.