Metalarte

Metalarte is het bekendste en grootste merk op het gebied van hoogwaardige designverlichting in Spanje. Het familiebedrijf werd in 1932 gevestigd in San Joan Despi in hartje Catalonië. Oprichter Luis Sanchez heeft de liefhebbers van uitgekiend woondesign tientallen jaren weten te verrassen met zijn ontwerpen. Zijn onderneming heeft immers al die tijd een grote inzet voor innovatie en talloze creatieve ideeën tentoongespreid. Vanaf de jaren zestig nam Metalarte een grote sprong in populariteit door een broedplaats te zijn voor jong innovatief ontwerptalent. Het was ook in dit decennium dat Metalarte voor het eerst zijn prachtige armaturen buiten de landsgrenzen aan de man wist te brengen.

De ontwerpen van Metalarte hebben een onmiskenbaar eigen signatuur, die zich laat omschrijven als een perfecte combi tussen modern en traditionelere stijlkenmerken. Het merk loopt liever niet achter de laatste trend aan. Ze koppelen altijd graag het goede van de traditie aan modernere elementen. De armaturen van Metalarte kunnen onze engineers perfect verwerken in een lichtoplossing. Ze gaan daarvoor samen met u in gesprek en geven u lichtadvies. Advies over de verlichting, over de verdeling van het licht en de lichtkleur. Daarmee komt u verder!

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.