Metalmek

Metalmek is sinds 1994 ontwikkeld tot een betrouwbare fabrikant. De oorsprong ligt in Italië waar zij nu een terrein van maar liefst 50.000m2 hebben. Ze blijven continu investeren in het machinepark. De technische ontwikkelingen implementeert deze producent snel. Zo kunnen zij veel verschillende armaturen produceren. Ze lopen voorop in productinnovaties. Maas & Hagoort biedt u hun betrouwbare producten aan. De armaturen zijn onder te verdelen in een aantal categorieën zoals architectonisch design en spanningsrails. Natuurlijk kunnen wij ook de binnen- en buitenarmaturen van dit merk leveren.

Dit veelzijdige, Italiaanse merk verwerken wij regelmatig in onze lichtoplossingen. Ontdek of Metalmek geschikt is voor uw project en neem nu contact op.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.