Milan Iluminación

Milan Iluminación besteedt al sinds 1960 zorg aan exclusieve vormgeving in haar armaturen. De kwaliteit van alle andere componenten waaruit de verlichting bestaat. Deze producent van verlichting is internationaal actief. Deze verlichting is zeer geschikt om in een project te verwerken. Onze engineers kiezen de armaturen met zorg uit. Ze kijken hoe het licht komt te vallen en berekenen de UGR waarden. Zo zorgen we ervoor dat het pand goed wordt verlicht. Heeft u vragen over verlichting in het algemeen of over Milan Iluminacion?  Neem dan contact op met onze lichtadviseurs.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

  Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.

  Milan Iluminación

  Milan Iluminación besteedt al sinds 1960 zorg aan exclusieve vormgeving in haar armaturen. De kwaliteit van alle andere componenten waaruit de verlichting bestaat. Deze producent van verlichting is internationaal actief. Deze verlichting is zeer geschikt om in een project te verwerken. Onze engineers kiezen de armaturen met zorg uit. Ze kijken hoe het licht komt te vallen en berekenen de UGR waarden. Zo zorgen we ervoor dat het pand goed wordt verlicht.

  Vraag een lichtoplossing aan waarin Milan Iluminción armaturen verwerkt zijn. Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van een lichtplan? Vraag via onderstaande button vrijblijvend een introductie van een lichtplan aan!

  Lichtplan aanvragen

  Mogelijk interesseren deze verlichtingsmerken u.

  Heb je niet het merk gevonden dat bij jou past? Geen nood! We hebben nog 250+ merken om inspiratie op te doen.