Molto Luce

Hoewel Oostenrijk niet het imago heeft van designland, wordt door Molto Luce stevig aan de weg getimmerd als het aankomt op kwalitatief hoogwaardig verlichtingsdesign. Eigenaar en oprichter Fritz Eiber koos vanwege zijn Italië-fascinatie voor een Italiaanse merknaam. Zijn ontwerpen lijken qua vormstructuur dan ook afkomstig te zijn uit het Mekka van de internationale verlichtingsbranche.

Door de jaren heen ontwikkelden zij met name verlichtingsoplossingen voor in de werkomgeving; voor op kantoor, in het ziekenhuis of in het onderwijs. De laatste jaren heerst er een tendens bij het bedrijf om ook wat meer voor de particulier te ontwerpen. Bijzonder is hoe dit merk de menselijke maat weet te integreren in alle hoogstaande technologie van het merk. Als topmodel van dit verlichtingslabel geldt de hanglamp de Stretto, dat met zijn minimalistisch ontwerp nog een paar prestigieuze designprijzen in de wacht sleepte. Zoals gezegd is Molto Luce steeds internationaler georiënteerd. Zo heeft ze inmiddels zeven vestigingen in Europa en stond ze garant voor indrukwekkende projecten in andere landen, zoals lichtontwerpen voor de universiteit van Sydney en het hoofdkantoor van Porsche in München. Maas & Hagoort maakt regelmatig verlichtingsplannen waarin deze armaturen verwerkt zijn.

Wilt u een verlichtingsplan met Molto Luce armaturen? Vraag hier het lichtplan aan.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

  Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.

  Molto Luce

  Hoewel Oostenrijk niet het imago heeft van designland, wordt door Molto Luce stevig aan de weg getimmerd als het aankomt op kwalitatief hoogwaardig verlichtingsdesign. Eigenaar en oprichter Fritz Eiber koos vanwege zijn Italië-fascinatie voor een Italiaanse merknaam. Zijn ontwerpen lijken qua vormstructuur dan ook afkomstig te zijn uit het Mekka van de internationale verlichtingsbranche. Door de jaren heen ontwikkelden zij met name verlichtingsoplossingen voor in de werkomgeving; voor op kantoor, in het ziekenhuis of in het onderwijs. De laatste jaren heerst er een tendens bij het bedrijf om ook wat meer voor de particulier te ontwerpen. Bijzonder is hoe dit merk de menselijke maat weet te integreren in alle hoogstaande technologie van het merk.

  Vraag een lichtoplossing aan waarin Molto Luce armaturen verwerkt zijn. Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van een lichtplan? Vraag via onderstaande button vrijblijvend een introductie van een lichtplan aan!

  Lichtplan aanvragen

  Mogelijk interesseren deze verlichtingsmerken u.

  Heb je niet het merk gevonden dat bij jou past? Geen nood! We hebben nog 250+ merken om inspiratie op te doen.