Moonlight

Moonlight is opgericht in 1997 door Willi Wolfgang en is, zoals de naam al doet vermoeden, een bedrijf dat zich laat inspireren door de maan. Producten zijn bijna altijd waterdicht en dus geschikt voor buitengebruik. De witte bollen geven een mysterieuze sfeer, zoals alleen een volle maan dat kan. Dit maakt de verlichting is zeer geschikt als buitenverlichting voor uw project of eigen woning.

Laat u ook inspireren door de maan en vraag dit merk aan bij Maas & Hagoort!

Heeft u een totaaloplossing nodig voor de verlichting? Ook daarbij kunnen wij u helpen. Onze deskundige lichttekenaars geven u graag passend lichtadvies.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.