MOOOI verlichting

Elke keer weer weet MOOOI ons te verrassen met hun armaturen. MOOOI is vooral bekend van de hanglampen. Telkens weer zijn ze innovatief. Het merk inspireert en verleid de wereld al meer dan 10 jaar lang met schitterend en innovatief design. Dit merk is in 2001 opgericht door Marcel Wanders en Casper Vissers. Deze twee pioniers vullen elkaar perfect aan. Marcel Wanders is een designer in hart en nieren met een goed oog voor marketing. Casper Vissers is een geboren marketeer met een passie voor design. Niet alleen heeft dit bijzondere bedrijf prachtige design verlichting, ze hebben ook verschillende collecties design meubilair en accessoires voor in en om het huis of kantoor.

Bent u benieuwd hoe we de armaturen van MOOOI kunnen verwerken in uw project? Vraag dan een lichtplan aan. Ook voor lichtadvies kunt u bij ons terecht.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.