Multiline Licht

Al sinds 1982 ontwikkelt en produceert het Belgische Multiline armaturen. Dit bedrijf is vandaag de dag uitgegroeid tot een vaste waarde op de verlichtingsmarkt. De familie Rahne is de drijvende kracht achter dit bedrijf. Ze streven al deze jaren naar de hoogste kwaliteit en werken volgens de Belgische standaarden. Vooral bekend zijn ze vanwege de hoogwaardige buitenverlichting. Deze verlichting zal u vele jaren voorzien van fraaie verlichting. De meeste armaturen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en leverbaar in de standaardkleuren zwart, antracietgrijs, zilvergrijs of wit. Sommige modellen hebben ook RVS onderdelen of zijn geheel van RVS gemaakt. Als lichtbron kunt u vaak kiezen uit conventionele spaarlampen of halogeenlampen of de nieuwste LED-lichtbronnen. Be creative, be fashionable, be Multiline.

Vraag een lichtoplossing aan waarin dit merk is verwerkt!

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.