Muuto

Onze engineers gebruiken dit merk vooral in projecten waarin ook decoratieve verlichting wordt verwerkt. De designers van de Muuto collectie zien de lamp vanuit een ander perspectief. Zo ontwerpen ze keer op keer lampen met een prachtig Scandinavische design. We maken voor u een lichtplan die helemaal is afgestemd op uw wensen. Zeker als u op zoek bent naar een trendy look in uw bedrijf, is Muuto een goede keuze. Naast Muuto leveren we nog vele andere merken die we tezamen in een lichtplan combineren.

Heeft u interesse in een lichtoplossing met Muuto? Vraag het direct online aan.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.