Nemo Lighting

Als in 1993 Nemo wordt opgericht, is daarmee een prachtig merk ontstaan. De collectie van Nemo is uniek en wordt gemaakt door allerhande designers. Ze maken tijdloze armaturen. Dankzij de nieuwste technologieën kunnen zij de armaturen voorzien van de innovatieve snufjes. In de collectie van dit merk vindt u onder andere de Crown Major. Deze prachtige kroonluchter is modern vormgegeven. De designers Jehs + Laub lieten zich inspireren door een ijskristal. Als u de bovenzijde van dit armatuur bekijkt ziet u inderdaad deze vorm terug.

Wilt u meer weten over de luxueuze verlichting van Nemo? Neem dan contact op met één van onze aanspreekpunten.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.