Next verlichting

Next verlichting is een uniek Duits verlichtingsmerk dat sinds 2000 prachtige lampen produceert. Zelf noemt Next haar lampen: “Verfijnd, maar toch niet elitair.” De eigenaar, Thomas Schulte, heeft inmiddels een prachtige home-collectie bij elkaar verzameld. Daarbij werkt hij niet samen met gevestigde namen in designland, maar met jonge en nog onbekende designers. Die beslissing is moedig en blijkt een slimme zet. Het bekendste Next ontwerp is de Drop 2 hanglamp. De lamp is onderdeel van de Liquid Light serie van Hopf en Wortmann. Liquid Light is een serie van armaturen ‘in een vloeibare vorm’. De verschillende lampen van Liquid Light geven een warm diffuus licht voor elke ruimte. De hanglampen zijn net verlichte druppels die gewichtloos zweven in de lucht.

Vraag meer informatie aan over het assortiment van Next of kijk welk advies onze engineers u kunnen geven.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.