Nimbus lighting

Nimbus is een internationaal merk. Het is vandaag de dag één van de leiders op het gebied van LED verlichting voor binnengebruik. In de tien jaar dat zij bestaan hebben zij maar liefst meer dan tien miljoen LEDs geïnstalleerd. Een hele prestatie! In veel interieurprojecten voor bedrijven en ook particulieren is dit merk terug te vinden. Vandaag is dit merk een van de weinige producenten met zo’n uitgebreid gamma Led-verlichting. Hiermee kunnen wij nagenoeg alle verlichtingsvragen beantwoorden. Zoals bijvoorbeeld taakverlichting voor de werkpek maar ook goed verdeelde verlichting voor gangzones. Zo biedt Nimbus nu al LED next-lampen van de volgende generatie aan, zoals de baanbrekende Q36 IQ met een volledig nieuwe, intelligente besturingstechnologie.

Heeft u interesse in de producten van Nimbus? Neem dan contact op met uw aanspreekpunt of kijk op de pagina lichtoplossingen voor meer informatie.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

  Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.

  Nimbus lighting

  Nimbus is een internationaal merk. Het is vandaag de dag één van de leiders op het gebied van LED verlichting voor binnengebruik. In de tien jaar dat zij bestaan hebben zij maar liefst meer dan tien miljoen LEDs geïnstalleerd. Een hele prestatie! In veel interieurprojecten voor bedrijven en ook particulieren is dit merk terug te vinden. Vandaag is dit merk een van de weinige producenten met zo’n uitgebreid gamma LED verlichting. Hiermee kunnen wij nagenoeg alle verlichtingsvragen beantwoorden. Zoals bijvoorbeeld taakverlichting voor de werkpek maar ook goed verdeelde verlichting voor gangzones. Zo biedt Nimbus nu al LED next-lampen van de volgende generatie aan, zoals de baanbrekende Q36 IQ met een volledig nieuwe, intelligente besturingstechnologie.

  Vraag een lichtoplossing aan waarin Nimbus armaturen verwerkt zijn. Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van een lichtplan? Vraag via onderstaande button vrijblijvend een introductie van een lichtplan aan!

  Lichtplan aanvragen

  Mogelijk interesseren deze verlichtingsmerken u.

  Heb je niet het merk gevonden dat bij jou past? Geen nood! We hebben nog 250+ merken om inspiratie op te doen.