Nordic Light

Het Finse Nordic Light ontwerpt, produceert armaturen. Sinds 1992 produceren ze high-performance, energie besparende verlichtingsarmaturen voor diverse sectoren zoals de retail maar ook voor bijvoorbeeld supermarkten. De armaturen produceren ze in hun eigen fabriek in Finland. Alleen de beste onderdelen gebruiken ze bij de assemblage. Hierdoor zijn de armaturen bestand tegen zware omstandigheden. De topkwaliteit aan de ene kant en de lange levensduur aan de andere kant zorgt voor de populariteit.

Vraag hieronder een lichtplan aan. Onze lichttekenaars houden rekening met de eisen en doen lichtberekeningen. Ook berekenen ze de UGR waarde. Benieuwd hoe een lichtplan wordt gemaakt? Lees dan hier verder

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.