Nordlux verlichting

Nordlux is een Deens verlichtingsmerk dat is opgericht in 1997. Het doel van dit bedrijf is om verlichting van hoge kwaliteit aan te bieden tegen een lage prijs. Door de jaren heen creëerden zij een zeer uitgebreid assortiment. Het merk brengt tijdloze en vernieuwende armaturen op de markt welke gekenmerkt worden door het Scandinavisch design. Nordlux biedt zowel binnen- als buitenverlichting aan. Verlichting is belangrijk voor ons welzijn en kan het beste uit een ruimte naar boven halen. De buitenverlichting zorgt voor een verlenging van de zachte zomeravonden en in de winter brengt deze veiligheid en sfeer rondom het huis. Buitenverlichting geeft bovendien een verwelkomende indruk.

Neem voor meer informatie en lichtadvies contact op met onze engineers. Zij staan u graag te woord.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.