Normann Copenhagen

Normann Copenhagen is een Deens design bedrijf dat is opgericht door Jan Andersen en Poul Madsen in 1999. Zij hebben de missie om originele en innovatieve producten te realiseren in een eenvoudig en eigentijds ontwerp. Dit uit zich in een brede en voortdurend groeiende armaturencollectie. Ook de populariteit van Normann Copenhagen groeit enorm. Zo verkoopt het bedrijf in meer dan 80 landen haar armaturen.

In de armaturen ziet u de Scandinavische invloeden terug. De Bell en de Amp zijn bekend. De Bell is eenvoudig en de vorm van een kerkklok is hierin terug te zien. De Amp is stoer. Wij kunnen hem in verschillende varianten leveren. De goud/groene variant is luxer terwijl de zwart/smoke versie weer heel stoer is. Voor elk project is er een geschikt armatuur van Normann Copenhagen te vinden!

Bent u op zoek naar een lichtoplossing? Neem contact op met onze engineers en laat u adviseren door echte professionals.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

  Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.

  Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen is een Deens design bedrijf dat is opgericht door Jan Andersen en Poul Madsen in 1999. Zij hebben de missie om originele en innovatieve producten te realiseren in een eenvoudig en eigentijds ontwerp. Dit uit zich in een brede en voortdurend groeiende armaturencollectie. Ook de populariteit van Normann Copenhagen groeit enorm. Zo verkoopt het bedrijf in meer dan 80 landen haar armaturen. In de armaturen ziet u de Scandinavische invloeden terug. De Bell en de Amp zijn bekend. De Bell is eenvoudig en de vorm van een kerkklok is hierin terug te zien. De Amp is stoer. Wij kunnen hem in verschillende varianten leveren. De goud/groene variant is luxer terwijl de zwart/smoke versie weer heel stoer is. Voor elk project is er een geschikt armatuur van Normann Copenhagen te vinden!

  Vraag een lichtoplossing aan waarin Normann Copenhagen armaturen verwerkt zijn. Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van een lichtplan? Vraag via onderstaande button vrijblijvend een introductie van een lichtplan aan!

  Lichtplan aanvragen

  Mogelijk interesseren deze verlichtingsmerken u.

  Heb je niet het merk gevonden dat bij jou past? Geen nood! We hebben nog 250+ merken om inspiratie op te doen.