ONOK Lighting

Onok is een hoogwaardige verlichtingsfabrikant. In 1994 zijn ze opgericht. Al snel werd het bedrijf een van de meest toonaangevende bedrijven in de Spaanse verlichtingsmarkt. Kwaliteit staat veruit op één en dat resulteert in breed scala van armaturen. Als specialisatie hebben zij technische verlichting. Zo bieden zij onder andere inbouwverlichting en wandverlichting aan.

Nog geen idee hoe u deze producten in uw pand kunt laten verwerken? Vraag dan lichtadvies aan bij onze engineers. Ze denken met u mee en zo komt u samen tot een passende lichtoplossing.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.