Osram

De producten van Osram worden ontworpen in München. Vooral in de automotive sector is dit merk goed bekend. Ze proberen met hun verlichting de kwaliteit van leven te verbeteren. Ze dragen bij aan de ontwikkeling van de lichttechnologie. Al in de jaren ’30 liepen ze voorop. Zij waren namelijk de eerste met een therapielamp. Nu streven ze naar de verbetering van de mobiliteit, de veiligheid, connectie en het welzijn. Dat is hun missie. Ze leveren constant kwaliteit. Al jarenlang. Ze innoveren en denken mee in het produceren van een klantspecifieke oplossing.

Een verlichtingsfabrikant die focust! Expertise uitbreiden op gebied van nieuwe toepassingen zijn sterke punten van onze verlichtingsfabrikant. Samen streven we naar zakelijk succes in de toekomst.

In uw project Osram verwerken? Neem dan even contact met ons op.

 

 

 

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.