Oty Light

Twee broers richtten Otylight op. Ze waren aan het studeren en gebruikten de muur als schetsblok. Ze werden raar aangekeken door hun medestudenten maar de verlichting had hun hart inmiddels gestolen. De broers zien creëren van armaturen als het maken van kleding. Waarden, ervaringen en ideeën komen samen in één armatuur. Ze kiezen daarbij altijd voor materialen van hoge kwaliteit.

De twee Italianen weten wat een collectie nodig heeft. In de collectie vindt u niet alleen inbouwspots maar ook prachtige pendelarmaturen en moderne wandarmaturen. Wilt u meer weten over de collectie? Neem dan contact op met uw aanspreekpunt bij Maas & Hagoort.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.