Petite Friture

Petite Friture is een Frans merk dat opgericht is in 2009. Het mooie aan dit merk is dat zij jonge, talentvolle ontwerpers de kans geven om de meest bijzondere ontwerpen op de markt te brengen. Momenteel tellen zij maar liefst 32 verschillende designers! Wanneer je aan de designers vraagt om dit merk in een woord te beschrijven, dan noemen ze woorden als ‘blijdschap’, ‘energierijk’ en ‘vriendelijk’. Het doel wat zij hebben is om armaturen te ontwikkelen, die in het dagelijks leven passen.

Ze creëren eyecatchers variërend van een lamp geïnspireerd op een cervelaatworst tot mediteraanse tafellamp.

Wilt u gratis lichtadvies ontvangen? Kijk dan even op deze pagina!

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.