Plumen

Bij Plumen willen ze mensen inspireren door producten te maken die mooi zijn maar ook eenvoudig in het gebruik. Het merk combineert haar creativiteit met technologie, dat samen zorgt voor efficiënte verlichting. Bij Plumen zien zij hun producten als een leeg canvas voor uw creativiteit. Het designlabel heeft zijn assortiment zo ingericht dat u eindeloze mogelijkheden heeft tot het creëren van uw eigen stijl. De Plumen collectie is vrij klein, maar toch zitten er grootse producten tussen. Bijvoorbeeld de Bulb 001, mooi van design en ook nog eens heel erg groen. De prijs mag dan wel iets hoger zijn dan een normale lichtbron, maar deze lichtpeer gaat 10x langer mee en is 80% zuiniger. Hetzelfde geld voor de Bulb 002. Deze lichtbron is anders gevormd dan de 001 maar ook een plaatje om naar te kijken, en uiteraard erg zuinig.

Vraag direct een lichtplan aan waarin Plumen armaturen verwerkt zijn.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.