Prisma verlichting

In 1998 is Prisma verlichting opgericht in de stad Varna. Dat ligt in Bulgarije. Het idee was om lichtoplossingen te bieden van een ontwerp tot een volledig afgewerkt product. Het assortiment bestaat uit een gevarieerd aanbod van armaturen. Ze produceren onder andere verstelbare wandlampen, indoor- en outdoor hanglampen en wandarmaturen. Daarnaast hebben zij ook een breed scala aan LED producten. De LED verlichting heeft een lager energieverbruik. Zo houden ze rekening met duurzaamheid.

De producten passen wij toe in kantoren, restaurants en hotels. De verlichting is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals gegoten aluminium en gepolijst koper.

Vraag nu een lichtoplossing aan waarin Prisma verlichting is verwerkt. Wij houden rekening met de wettelijke eisen voor verlichting en berekenen onder andere de UGR waarde.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

  Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.

  Prisma verlichting

  In 1998 is Prisma verlichting opgericht in de stad Varna. Dat ligt in Bulgarije. Het idee was om lichtoplossingen te bieden van een ontwerp tot een volledig afgewerkt product. Het assortiment bestaat uit een gevarieerd aanbod van armaturen. Ze produceren onder andere verstelbare wandlampen, indoor- en outdoor hanglampen en wandarmaturen. Daarnaast hebben zij ook een breed scala aan LED producten. De LED verlichting heeft een lager energieverbruik. Zo houden ze rekening met duurzaamheid. De producten passen wij toe in kantoren, restaurants en hotels. De verlichting is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals gegoten aluminium en gepolijst koper.

  Vraag een lichtoplossing aan waarin Prisma armaturen verwerkt zijn. Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van een lichtplan? Vraag via onderstaande button vrijblijvend een introductie van een lichtplan aan!

  Lichtplan aanvragen

  Mogelijk interesseren deze verlichtingsmerken u.

  Heb je niet het merk gevonden dat bij jou past? Geen nood! We hebben nog 250+ merken om inspiratie op te doen.