Project Service Lichtmasten

Sinds ruim dertig jaar is Project Service Lichtmasten (PSL) actief in de verlichtingsbranche. Ze produceren lichtmasten in alle maten en soorten. Zij zijn onze leverancier als het gaat om openbare verlichting.

De stalen en aluminiummasten die ze produceren varieëren van 25cm tot maar liefst 50 meter en hoger. Naast het standaard programma zijn de mogelijkheden voor masten en straatmeubilair zo goed als onbeperkt. Maas & Hagoort kan deze decoratieve, functionele en industriële armaturen leveren. Tot slot bieden wij van dit merk ook sportveld masten aan. Een lichtpunt hoogte van 12 meter tot zelfs 40 meter en hoger behoort tot de mogelijkheden.

Heeft u lichtmasten nodig? Neem dan contact op met onze engineers voor lichtadvies. Ook voor het berekenen van UGR waarden en het ontwerpen van lichtplannen kunt u bij ons terecht.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

  Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.

  Project Service Lichtmasten

  Sinds ruim dertig jaar is Project Service Lichtmasten (PSL) actief in de verlichtingsbranche. Ze produceren lichtmasten in alle maten en soorten. Zij zijn onze leverancier als het gaat om openbare verlichting. De stalen en aluminiummasten die ze produceren varieëren van 25cm tot maar liefst 50 meter en hoger. Naast het standaard programma zijn de mogelijkheden voor masten en straatmeubilair zo goed als onbeperkt. Maas & Hagoort kan deze decoratieve, functionele en industriële armaturen leveren. Tot slot bieden wij van dit merk ook sportveld masten aan. Een lichtpunt hoogte van 12 meter tot zelfs 40 meter en hoger behoort tot de mogelijkheden.

  Vraag een lichtoplossing aan waarin Project Service Lichtmasten verwerkt zijn. Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van een lichtplan? Vraag via onderstaande button vrijblijvend een introductie van een lichtplan aan!

  Lichtplan aanvragen

  Mogelijk interesseren deze verlichtingsmerken u.

  Heb je niet het merk gevonden dat bij jou past? Geen nood! We hebben nog 250+ merken om inspiratie op te doen.