Prolicht

Prolicht werd opgericht door Walter Norz en is een bedrijf dat een focus heeft op functionele, technische verlichting. Sinds de oprichting van dit merk richten zij zich op individueel design van hoge klasse. Ze maken ook duidelijk dat ze niet afhankelijk zijn van goede ideeën van designers. Het hele proces achter de schermen is zo belangrijk want dat maakt een ontwerp succesvol.

Bekende producten zijn de Supersign hanglampen en de Lucky Dice opbouwspots. Ook de Diver inbouwspot is een veelgebruikt ontwerp, vooral voor de uitlichting van trappen is deze spot goed te gebruiken. Uiteraard verwerken wij Prolicht graag in uw project. Onze engineers maken graag een lichtplan voor u die past bij uw wensen.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

  Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.

  Prolicht

  Prolicht werd opgericht door Walter Norz en is een bedrijf dat een focus heeft op functionele, technische verlichting. Sinds de oprichting van dit merk richten zij zich op individueel design van hoge klasse. Ze maken ook duidelijk dat ze niet afhankelijk zijn van goede ideeën van designers. Het hele proces achter de schermen is zo belangrijk want dat maakt een ontwerp succesvol. Bekende producten zijn de Supersign hanglampen en de Lucky Dice opbouwspots. Ook de Diver inbouwspot is een veelgebruikt ontwerp, vooral voor de uitlichting van trappen is deze spot goed te gebruiken. Uiteraard verwerken wij Prolicht graag in uw project.

  Vraag een lichtoplossing aan waarin Prolicht armaturen verwerkt zijn. Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van een lichtplan? Vraag via onderstaande button vrijblijvend een introductie van een lichtplan aan!

  Lichtplan aanvragen

  Mogelijk interesseren deze verlichtingsmerken u.

  Heb je niet het merk gevonden dat bij jou past? Geen nood! We hebben nog 250+ merken om inspiratie op te doen.