PSM-Lighting

PSM-Lighting

Sinds de oprichting van PSM-Lighting in 1992 is het bedrijf uitgegroeid tot een klinkende naam in de wereld van de design en architecturale verlichting. Omdat de roots van het bedrijf in de wereld van de installatie liggen kent het als geen ander het belang van kwalitatief hoogstaand materiaal en de typische praktische problemen die zich tijdens de installatie van verlichtingsarmaturen kunnen voordoen. Met deze achtergrond worden dan ook armaturen ontworpen waarbij kwaliteit primeert, design het stokpaardje is en gebruiksgemak nooit uit het oog wordt verloren. Armaturen van PSM-Lighting is 100% Belgisch en dat vertaalt zich in de korte levertermijnen die gegarandeerd worden. Daarnaast worden er creatieve oplossingen geboden en wordt er grote aandacht besteed aan flexibiliteit en een snelle, correcte en klantgerichte service.

Een populaire serie in het PSM-lighting assortiment zijn de Opera armaturen. Deze serie bestaat uit een reeks zeer functionele en architecturale ontwerpen. Zo zijn er diverse pendelarmaturen, plafondarmaturen, wandarmaturen en staande armaturen waar u als klant uit kunt kiezen. Het grote voordeel aan de Opera serie is dat ze niet alleen erg functioneel zijn in bijvoorbeeld kantoren, maar ook gewoon bij u thuis in de keuken of boven de eettafel.

Naast de Opera serie vallen de Clara armaturen van PSM ook goed in de smaak bij veel consumenten. Deze collectie kenmerkt zich door de veelal zwarte, aluminium pendelarmaturen, wandarmaturen en plafondarmaturen in de vorm van een zandloper. Toch zijn de armaturen niet alleen leverbaar in de kleur zwart, maar ook in de kleuren wit, grijs, grijs-bruin en koper verkrijgbaar.

Laat de armaturen verwerken in een lichtoplossing! De engineers van Maas & Hagoort zullen u voorzien van professioneel lichtadvies.

Neem contact op met ons

Mail Antonie>