PSM Lighting

PSM Lighting

Sinds de oprichting van PSM Lighting in 1992 is het bedrijf uitgegroeid tot een klinkende naam in de wereld van de design en architecturale verlichting. De roots van het bedrijf liggen in de installatiewerled. Dat is de reden waarom zij het belang van kwalitatief hoogwaardig materiaal kennen. Daarnaast begrijpen zij ook de praktische obstakels die tijdens de installatie van de armaturen naar voren komen. Zo produceren zij dus armaturen. Kwaliteit voorop en het design als stokpaardje. Het gebruiksgemak verliezen zij niet uit het oog.

Armaturen van PSM Lighting zijn 100% Belgisch en dat vertaalt zich voor u in korte levertermijnen. Daarnaast worden er creatieve oplossingen geboden en wordt er grote aandacht besteed aan flexibiliteit en een snelle, correcte en klantgerichte service.

Een populaire serie uit hun assortiment is de Opera. Deze serie armaturen bestaat uit een reeks zeer functionele en architecturale ontwerpen. Zo zijn er diverse pendelarmaturen, plafondarmaturen, wandarmaturen en staande armaturen waar u als klant uit kunt kiezen. Het grote voordeel aan de Opera serie is dat ze niet alleen erg functioneel zijn in bijvoorbeeld kantoren, maar ook gewoon bij u thuis in de keuken of boven de eettafel.

Naast de Opera serie vallen de Clara armaturen ook goed in de smaak bij veel van onze klanten. Deze collectie kenmerkt zich door de veelal zwarte, aluminium pendelarmaturen, wandarmaturen en plafondarmaturen in de vorm van een zandloper. Toch zijn de armaturen niet alleen leverbaar in de kleur zwart, maar ook in de kleuren wit, grijs, grijs-bruin en koper verkrijgbaar.

Laat de armaturen verwerken in een lichtoplossing! De engineers van Maas & Hagoort zullen u voorzien van professioneel lichtadvies.

Neem contact op met ons

Mail Antonie>