PSM light

Sinds de oprichting van PSM Lighting in 1992 is het bedrijf uitgegroeid tot een klinkende naam in de wereld van de design en architecturale verlichting. De roots van het bedrijf liggen in de installatiewerled. Dat is de reden waarom zij het belang van kwalitatief hoogwaardig materiaal kennen. Daarnaast begrijpen zij ook de praktische obstakels die tijdens de installatie van de armaturen naar voren komen. Zo produceren zij dus armaturen. Kwaliteit voorop en het design als stokpaardje. Het gebruiksgemak verliezen zij niet uit het oog.

Armaturen van PSM Lighting zijn 100% Belgisch en dat vertaalt zich voor u in korte levertermijnen. Daarnaast worden er creatieve oplossingen geboden en wordt er grote aandacht besteed aan flexibiliteit en een snelle, correcte en klantgerichte service.

Een populaire serie uit hun assortiment is de Opera. Deze serie armaturen bestaat uit een reeks zeer functionele en architecturale ontwerpen. Zo zijn er diverse pendelarmaturen, plafondarmaturen, wandarmaturen en staande armaturen waar u als klant uit kunt kiezen. Het grote voordeel aan de Opera serie is dat ze niet alleen erg functioneel zijn in bijvoorbeeld kantoren, maar ook gewoon bij u thuis in de keuken of boven de eettafel.

Naast de Opera serie vallen de Clara armaturen ook goed in de smaak bij veel van onze klanten. Deze collectie kenmerkt zich door de veelal zwarte, aluminium pendelarmaturen, wandarmaturen en plafondarmaturen in de vorm van een zandloper. Toch zijn de armaturen niet alleen leverbaar in de kleur zwart, maar ook in de kleuren wit, grijs, grijs-bruin en koper verkrijgbaar.

Laat de armaturen verwerken in een lichtoplossing! De engineers van Maas & Hagoort zullen u voorzien van professioneel lichtadvies.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

  Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.

  PSM light

  Sinds de oprichting van PSM Lighting in 1992 is het bedrijf uitgegroeid tot een klinkende naam in de wereld van de design en architecturale verlichting. De roots van het bedrijf liggen in de installatiewerled. Dat is de reden waarom zij het belang van kwalitatief hoogwaardig materiaal kennen. Daarnaast begrijpen zij ook de praktische obstakels die tijdens de installatie van de armaturen naar voren komen. Zo produceren zij dus armaturen. Kwaliteit voorop en het design als stokpaardje. Het gebruiksgemak verliezen zij niet uit het oog. Armaturen van PSM Lighting zijn 100% Belgisch en dat vertaalt zich voor u in korte levertermijnen. Daarnaast worden er creatieve oplossingen geboden en wordt er grote aandacht besteed aan flexibiliteit en een snelle, correcte en klantgerichte service.

  Vraag een lichtoplossing aan waarin PSM light armaturen verwerkt zijn. Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van een lichtplan? Vraag via onderstaande button vrijblijvend een introductie van een lichtplan aan!

  Lichtplan aanvragen

  Mogelijk interesseren deze verlichtingsmerken u.

  Heb je niet het merk gevonden dat bij jou past? Geen nood! We hebben nog 250+ merken om inspiratie op te doen.