Reggiani

Een merk met passie voor verlichting: Reggiani. Dit bedrijf is open-minded, wat zorgt voor vernieuwende ideeën. Daarnaast zijn ze echte leiders op gebied van LED verlichting. De diepgaande kennis over deze verlichting wordt gecombineerd met de LED technologie, dat levert prachtige armaturen op. Hiermee gaat onze binnendienst graag aan de slag. De armaturen van Reggiani verwerken we graag in creatieve lichtoplossingen. Een lichtoplossing die u inspireert, daar streven we naar.

Vraag direct een lichtplan aan!

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.