Roger Pradier

Roger Pradier produceert sinds 1910 exclusieve tuinverlichting van een uitmuntende kwaliteit. De buitenlampen onderscheiden zich door een extreem goede kwaliteit en hechting van de coating op de buitenverlichting. Dit is de basis voor de 25 jaar garantie welke Roger Pradier altijd geeft bij aanschaf van een buitenlamp. Zowel moderne als klassieke modellen worden geproduceerd in vele standaard kleuren zoals matzwart, zwart, grachtengroen et cetera. Een van de bekendste modellen is een wandlamp met krul: een klassieke buitenlamp met een prachtig ronde steun. De wandsteun is leverbaar met diverse modellen en afmetingen kappen zoals bijvoorbeeld de Avenue, Vieille France, Place des Vosges, Louis XIII, Monaco en Victoria. Naast de klassieke buitenverlichting waar Roger Pradier al jaren bekend om staat heeft Roger Pradier de afgelopen jaren een groot assortiment moderne buitenverlichting op de markt gebracht. Natuurlijk ook weer met de kwaliteit welke u van een topmerk mag verwachten.

Heeft u advies nodig wat betreft de verlichting? Onze engineers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.