Santa & Cole

Het enorme designlabel Santa & Cole is bekend als één van de beste merken in Barcelona. Hun aanbod is gigantisch aanbod en de keuze in verlichting is dan ook ruim. De visie van het Santa & Cole staat buiten moderne trends en richt zich geheel op hun eigen stijl. Met een groot aantal Spaanse designers geeft Santa & Cole een unieke tour van Spaans ontwerp uit Barcelona en de rest van het land. Deze tijdloze designs geven ons een selectie aan lichtbronnen die al ruim vijftig jaar verkocht worden. Met deze Spaanse klasse wordt uw project een succes.

Verrijk uw project met de verlichting van Santa & Cole! Vraag meteen een lichtoplossing aan waarin Santa & Cole is doorgevoerd.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.