Schuch verlichting

De geschiedenis van Schuch gaat terug naar 1895. Toen begon Adolf Schuch in Duitsland met de productie van porseleinen fittingen voor kooldraadlampen. De waterproof lamphouder – in die tijd een absolute noviteit – droeg enorm bij aan de wereldwijde reputatie van Schuch. Vandaag de dag nemen de moderne LED technieken een steeds groter deel in van het assortiment.

Voornamelijk verlichting voor de industriële sector produceren zij. De technische verlichting van dit merk verwerken wij graag in een lichtplan. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van verlichting? Vraag dan hieronder een adviesgesprek aan.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

  Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.

  Schuch verlichting

  De geschiedenis van Schuch gaat terug naar 1895. Toen begon Adolf Schuch in Duitsland met de productie van porseleinen fittingen voor kooldraadlampen. De waterproof lamphouder – in die tijd een absolute noviteit – droeg enorm bij aan de wereldwijde reputatie van Schuch. Vandaag de dag nemen de moderne LED technieken een steeds groter deel in van het assortiment. Voornamelijk verlichting voor de industriële sector produceren zij.

  Vraag een lichtoplossing aan waarin Schuch armaturen verwerkt zijn. Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van een lichtplan? Vraag via onderstaande button vrijblijvend een introductie van een lichtplan aan!

  Lichtplan aanvragen

  Mogelijk interesseren deze verlichtingsmerken u.

  Heb je niet het merk gevonden dat bij jou past? Geen nood! We hebben nog 250+ merken om inspiratie op te doen.