Secto Design

Secto Design is opgericht in 1995 door Seppo Koho en Tuula Jusélius in Kauniainen, Finland. Alhoewel eerst gestart werd met de productie van meubelen van verlijmd hout hebben ze rond het jaar 2000 besloten om zich volledig te richten op de productie van designverlichting. Een schot in de roos, zo bleek later. De lampen van dit merk zijn inmiddels zeer geliefd in binnen- en buitenland. De combinatie van de fijne belijning en de natuurlijke materialen geeft een zeer bijzonder effect. De meest populaire lampen zijn de Octo 4240 en de Secto 4200.

Vraag hieronder een lichtplan aan waarin de verlichting van Secto Design is verwerkt. We houden rekening met de UGR waarden en de geldende normeringen rondom verlichting. Ook voor advies rondom verlichting kunt u terecht bij Maas & Hagoort.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.