Seletti

Seletti, een geschiedenis vol visie en evolutie. Sinds de oprichting in 1964 in Italië, heeft het bedrijf haar missie nagestreefd naar verbetering, innovatie en originaliteit van het assortiment. Het merk kunnen we omschrijven met één woord: Creativiteit. De verlichting stelt u in staat om een unieke, hippe stijl te creëren. Eén van de bekendste series is de Mouse. De staande, zittende en liggende muizen zijn enorm populair. Voor wat extra sfeer voegt u bijvoorbeeld de Bella Vista toe aan uw project.

Het merk vraagt om creatieve plannen. Dat is iets wat wij graag doen. Creatief zijn met verlichting. Vraag direct een lichtoplossing aan waarin de armaturen van Seletti verwerkt zijn.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.