Side verlichting

Side is een Italiaans bedrijf dat technische armaturen produceert. Ze zijn opgericht in 1982. De kantoren en fabrieken zijn gevestigd in Lissone wat vlakbij Milaan ligt. Side kreeg in slechts een aantal decennia een vooraanstaande positie. Door steeds uit te breiden hebben ze nu een leidende rol in de markt. Inmiddels beslaat dit bedrijf 20.000 vierkante meter en hebben ze naast een hoofdkantoor ook nog 7 fabrieken.

De verlichting is kwalitatief goed en kunnen onze engineers voor u verwerken in een lichtplan Side verlichting. Ook kunnen ze de lichtberekeningen voor u uitvoeren en de UGR waarde berekenen.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

  Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.

  Side verlichting

  Side is een Italiaans bedrijf dat technische armaturen produceert. Ze zijn opgericht in 1982. De kantoren en fabrieken zijn gevestigd in Lissone wat vlakbij Milaan ligt. Side kreeg in slechts een aantal decennia een vooraanstaande positie. Door steeds uit te breiden hebben ze nu een leidende rol in de markt. Inmiddels beslaat dit bedrijf 20.000 vierkante meter en hebben ze naast een hoofdkantoor ook nog 7 fabrieken. De verlichting is kwalitatief goed en kunnen onze engineers voor u verwerken in een lichtplan Side verlichting. Ook kunnen ze de lichtberekeningen voor u uitvoeren en de UGR waarde berekenen.

  Vraag een lichtoplossing aan waarin Side armaturen verwerkt zijn. Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van een lichtplan? Vraag via onderstaande button vrijblijvend een introductie van een lichtplan aan!

  Lichtplan aanvragen

  Mogelijk interesseren deze verlichtingsmerken u.

  Heb je niet het merk gevonden dat bij jou past? Geen nood! We hebben nog 250+ merken om inspiratie op te doen.