Siteco

Het merk Siteco is meer dan 150 jaar geleden opgericht. In de eerste periode waren ze voornamelijk actief in Duitsland maar tegenwoordig vindt u wereldwijd in onder andere tunnels, verlichting van hen. Doordat zij steeds innoveren, blijven ze toonaangevend in de branche. Ze bieden verschillende oplossingen op gebied van applicaties. Ook de Tunable White technologie en human centric lighting bieden zij aan. De terreinverlichting van dit merk verwerken wij regelmatig in onze plannen. Ook de indoor verlichting van Siteco passen we regelmatig toe. In het assortiment vindt u onder andere high bay armaturen en trackspots. Wilt u meer weten over de collectie van dit merk? Neem dan nu contact op met uw aanspreekpunt. Wij staan klaar om u te helpen.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.