SLV verlichting

DALI verlichtingssystemen van SLV bieden wij regelmatig aan in onze lichtplannen. De merknaam is eigenlijk een afkorting van ‘Sound, Light en Video’, toen zij in 1979 het bedrijf opstartten was dat revolutionair. Nog steeds bruisen zij van de ideeën en blijven ze innoveren. Armaturen van nu, worden morgen door hen verbeterd. Ze distribueren hun producten naar meer dan 100 landen, dat laat zien dat verlichting na al die jaren nog steeds hun passie is. Die passie is erg belangrijk voor hen en hebben zij zelfs benoemd tot kernwaarde van het bedrijf. Daarnaast zijn ze actief aan de slag met het verduurzamen van het bedrijf en de armaturen die ze produceren.

Wilt u meer weten over dit merk? Neem dan contact met ons op.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.