Studio Italia

Sinds 1950 is Studio Italia actief in het produceren van verlichting. De kwaliteitsstandaard ligt erg hoog en zoals veel Italiaanse merken zijn ze trotse drager van het label ‘Made in Italy’. De sublieme kwaliteit van de materialen zorgen in combinatie met de creatieve designers voor een reeks prachtige armaturen. In meer dan negentig landen is dit merk te vinden.

Onze engineers verwerken de armaturen graag voor u in een lichtoplossing voor uw project. Neem direct contact op of vraag hieronder een lichtplan aan. We nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.